Friday, 29 July 2011

Kegilaan Tengah Hari Ini ♥

Sebelum solat jumaat tadi , kami pergi cyber cafe . Class hari ni kejap sangat . 15 minit pun tak sampai . Chef Sharizad bagi kami test untuk fahamkan biography Georges Auguste Escoffier and Marie-Antoine Careme . Kami bukan buat kerja pun . Semua sibuk lawan Counter-strike . Hahaha . Tergelak-gelak . Macam orang gila ! Pssssttt , Kami memang gila-gila pun . Hahaha . lepas tu kami buat kerja . Habis time , kami pergi makan dekat depan FIM . Nama tempat tu RU . Tapi service lembab macam siput ! Dah 2 kali aku complain sebab lambat . Bengang betul aku . Order roti kosong pun tak jugak sampai-sampai . Lepak kat situ tunggu apen habis buat test . Padahal aku punya pun tak siap-siap lg . Haha . Yang lain lepak dulu . Aku dengan Acah and Imran naik atas FIM . Pergi bilik Chef . Aku dengan Acah pergi tandas . Lepas tu pintu kelas terbuka sikit . Acah kata tu senior . Bila aku tengok macam junior . Biarlah , kencing dulu . Then aku keluar Acah pulak masuk dalam tandas . Aku usha dalam kelas . Ada sorang budak perempuan junior ni tengah tengok aku sambil senyum kat kawan dia . Malu gila aku tadi . Aku lari balik kat Imran . Imran pelik tengok aku . Haha . Tapi time lepak hari ni kat RU . Korang tau tak . Dalam jawi 'Kap Alif Kap Ya' tu kan 'kaki' . Acah bantai cakap 'kaya' . Kami gelak macam orang gila . Patrick sampai , aku tanya dia benda tadi tu , dia pun jawab 'kaya' . Bengap jugak kawan-kawan aku ni . Hahaha . Ada sorang budak intake kami lalu . Perempuan . Kami panggil then aku tanya la benda yg sama . Korang tau dia jawab apa ? Lagi teruk dari budak-budak ni . Dia cakap 'kaka' . Lagi la kami gelak kuat-kuat . Haha . Dia segan , lepas tu dia blah . Then ada sorang budak pendek yg aku minat haritu so segan la kan . Acah panggil dia nak tanya benda yg sama . Dah la budak tu kadang-kadang pandang aku . Aku tak handsome macam dorang so malu la kan . Haha . Kenyataan tau ! Yelah , awak minat mula-mula tapi kena rampas sebelum dapat try . Memang tak lah jawabnya . Aduh penat aku tulis ni . Dah panjang sangat ni . Better habis kat sini . Nanti malam aku tulis lagi sebab aku tau mesti ada benda lawak jadi lepas ni . Hahaha . Macam bodoh je cerita ni :p Oh lupa pulak . Putry thanks sebab buat blog aku ni ! I love you la ♥ Kalau kau jealous pun apa salahnya . Baru la orang kata 'Bercinta' . Hahaha . Terrioo ~