Sunday, 31 July 2011

Last Hangout With C-Ha Messy From KL To Ghost Hunting :D

Smlm Aku , Ash , Ajijd , Anep and Seha hangout kat KL . Bosan gila oh . Dah la pishang tengah jalan . Then smpai-2 kami mkn la kt McD . Aku ofcourse la dgn burger favourite that's Double Cheese Burger and McFlurry Groovy Lime . Sumpah sdp oh :D Memang favourite tu psl la sdp . Hahaha . Tp lps mkn kami taktau nk bt apa . Kami pun prgi la jln-2 . Lps tu Ajid kata 'Jom prgi Highland Tower' . Aku dgr je ayat tu aku dah tau aku msti nk prgi jd Ghost Hunter . Snap-2 gmbr kt tmpt yg seram . Then kami prgi pulak kt Bukit Antarabangsa . Org kata kt situ ada rumah Mona Fandey . Kwn Ajid pulak kata ada 1 rumah je yg ada pokok kt dlm tu . Kami jumpa sekumpulan Ghost Hunter jugak . Dorg ofcourse lg tua dr kami . Dorg kata 'Dalam banyak-2 rumah yg kau snap and jln smpai dpn pagar kan , cuba kau jln smpai dpn pagar kt rumah yg ada pokok ni , rasa aura dia ada ke tak' . Aku apa lg , jln jela . Memey ah ! Rasa aura dia kuat gila oh . Tapi tak puas hati lg . Kami gabung dgn dorg prgi kt Rumah Doctor Franzey . Rumah dia seram gak la kan . Kami masuk la . Ada sorg abg tu ckp 'Jangan tinggal apa-2 and jangan bwk balik apa-2' . Mmg aku tak tinggal or amek ape-2 la kan . Snap punya snap punya snap then ktorg blah . Lgpun dah Subuh . Kami fikir gerenti dorg dah blah punya . Lepas tu kami salam smua abg-2 tu and grak balik . Tp abg tu kasi warning la kan . Dia kata Klau baru balik dr Ghost Hunting , Korg lepak dulu minum-2 takot BENDA tu ikot plak . Kami mmg nk prgi mkn la cte dia . Then Anep check gmbr . Dia nmpk bnda tu . Mmg menakutkan jugak la cte dia . Tp puas la bg kami yg jumpa . Ktorg kol abg-2 tu . Then mmg happy la dorg kan jumpa bnda yg dorg cari-2 . Firstly gmbr tu ada 3 yg disnapkan kt tmpt yg sme , 2 gmbr tu nmpk BENDA tu , . Kami grak la prgi Cheras . Then lepak-2 . Aku check balik gmbr tu . Gmbr tu tinggal 2 je ! Lg 1 HILANG ! . Aku mmg pelik habis la kan . sape pulak nk delete evidence penting tu !? Tp takpelah . Kami puas dgn benda tu . Dah hntr smua balik . Aku balik kt hostel Ash ni . Time tu dah trang jugak la . Seha kol Ash . Seha kata Semua gmbr kita kt KL dgn tmpt-2 td tak boleh upload dlm FB . Kami ofcourse pelik . Takot jd something kt Seha . Alhamdulillah tak jd apa-2 pun kt Seha and BENDA tu tak ikot dia balik . So aku pun tidur la sbb nk kena bangun pukul 12 kan nk meet up dgn Isteri aku Putry . So set time pukul 11.45 . Kemudian tidur ! Utk yg ni cukup la smpai sini je . Pg nnt aku post lg benda-2 yg syok or best bg aku . I hope you guys enjoy reading my blog . Terriioo ~ ♥ :D



KEPADA PUTRY
♥ Aku SAYANG kau la ♥ Kalau kau RINDU , gerenti aku lg RINDU ! Hish kau ni . ♥ ! Muahhhhxx ! ♥