Monday, 1 August 2011

Pergi Mandi Di Batang Si Bersama Razzwan , Ayie , Cun , Khai & Apong :D

31 July 2011
Hari ni prgi mandi kt Batang Si . Best gila oh ! Aku dah boleh Backflip ! Bangga gila sial . Hahaha . Terjun dr tmpt tinggi . Main cari-2 botol . Yg pnting skli aku Workout guna botol yg pnuh dgn pasir . Berat jugaklah dlm 5kg je . Tp aku bukan bt skit-2 . Aku bt smpai 150 Kali ! Tgn kiri aku mmg tak thn bt 150 Kali . Tp aku paksa dpt jugak :D Hahaha . 150 + 150 = 300 Kali aku bt ! Pergh mmg gila Workout la aku ni . Hahaha . Mula-2 ajk Putry . Tp dia tak boleh kluar . Then ajk Farisya , pun dia tak boleh follow . Takpe la . Dorg ada hal la kot . Hbis-2 mandi kt Batang Si . Ktorg balik . Razz follow aku . Ayie dtg kemudian dkt-2 pkul 8 dia smpai dpn rumah aku . Yg lain dah balik sbb esk Sekolah . Hahaha . Then kami prgi Hulu Langat Batu 14 . Aku text Farisya yg aku nk grak . Smpai-2 kt rumah Sya dia bg balik duit aku and aku pas fon Bieha kt dia . Dia tak boleh ckp lama-2 dgn aku sbb adik dia ada . Adik dia kuat mengadu . Haha . Kami fikir esk dah Puasa . So kami jln-2 prgi Bukit Ampang la , KL la and mcm-2 tmpt lg kami lalu . Kami naik motor bukan kete . Aku mls nk tempuh jam ! Mula-2 renjan motor Razz iaitu LC 135 . Then smpai kt mana tah Ayie tak tahan tgk lampu kete . Dia rabun so silau gila . Razz rider motor Ayie . Laju gak motor Ayie . Yelah mana tak nya . Lagenda 115 kot . Baru lg . Kami jln-2 . Then smpai KL aku tukar motor dgn Razz . Aku rider motor Ayie . Pergh mcm Mat Rempit la sial dgn Helmet Fullface aku . Dah hbis round-2 ktorg balik . Otw balik aku tak tahan nk kencing . Aku hon-2 Razz dia tak dgr . So dia melulu ke dpn lju-2 . Merembat la katakan smpai cecah 120 / 140 . Sebelum smpai tol sg besi tu aku berhenti kt shell . Aku kencing kt tandas pmpuan sbb tak tahan sgt . Lgpun ada laki cina masuk tandas tu so aku pun bt la . Hahaha . Aku dah lega kencing aku prgi on motor Ayie . Minyak kering habis . Nasib baik aku berhenti kt shell . Aku isi RM4 . Nk dkt full gak la . Dah ready aku jln la tros . Aku rembat lju-2 motor tu . Kejap je smpai tol kajang . Then kami prgi shisha kt fifteen . Hbis shisha igt nk balik . Tp kami plan last-2 minit prgi Battle Hub kt sg chua . Main 4 jam . Ayie main sejam je lps tu dia balik . Ktorg main Dota . Dah lama tak main . Maklumlah busy la katakan . Hahaha . Hbis-2 tu ktorg balik . Dlm pkul 4 aku smpai rumah . Then aku on jap , mandi and then dlm pkul 5 lbih aku trun Sahur . Dah Puasa la sial hari ni ! Aku tulis blog ni jap seblom terlupa . So smpai sini jela :D


Selamat Berpuasa Putry ! Kau kena igt . Kau ckp klau aku Puasa Penuh kau nk bg Hadiah kan-3 ? Haha . Aku mmg nk Puasa Penuh tahun ni . Lps tu dpt hadiah dr Putry ! Yeayyyyy ! Hahaha . Sayang kau la Mok ! Muahhhxx ! ♥ ♥ ♥