Monday, 1 August 2011

Pergi KL Jumpa Bieha , Farisya , Black , Arin & Anuar :D

30 July 2011
Hari ni prgi KL nk jumpa dgn Farisya & Bieha . Tp aku pishang(sesat) time nk prgi tu . Dah la slh jln . Lps tu Jam nk mampus ! Dah la bwk kete . Mmg pishang ah aku an . Mula-2 aku igt Putry prgi tp dia tak dpt prgi . Takpe la kan , nk bt mcm mana dah dia tak boleh kluar . Aku smpai-2 kt Times Square , aku parking cpt-2 kt Basement 3 . Farisya & Bieha tgu aku 1 Jam 30 Minit . Sbb pishang tak boleh bt pe la kan . Aku grak la kt Pavi tmpt bdk-2 Hot hangout . Aku jumpa dorg . First thing aku msti cri mknan ! Aku lpr gila ! Ktorg prgi kedai Pakcik kt blkg Pavi . Aku kol Black sruh dtg kt Pakcik . Black smpai akhirnya . Ktorg order mkn minum smua . Then dah hbis tu ktorg grak kt Depan Pavi tgu member Black . Dah smpai member dia iaitu Anuar . Bieha pulak nk jumpa member dia . Jumpa pun kejap je . So okay la kan . Ktorg borak-2 jap . Then jumpa kwn Black Arin . Ktorg jln smpai ke KLCC . Bukan jauh mana pun . Tp sakit gak la kaki aku . Selipar putus . So aku terpaksa pkai kasut kelas aku . Aku nmpk mcm polis pkai bju biasa sbb pkai kasut tu . Then ktorg lpk-2 and tgkp gmbr . Ktorg blah balik . Aku hntr Sya dgn Bie kt Hulu Langat Batu 14 . Time dorg dah trun tu aku tros grak balik Bangi . Smpai-2 kt Bangi , aku dgr ada bunyi ringtone yg menandakan tu bukan fon aku . Aku check-2 rupanya fon Bie . Bie kol guna bpk dia punya fon . First-2 aku taktau , tp dia text kt fon dia and aku baca . Rupa-2 nya Bie yg kol . Aku angkat la . Bie kata simpan fon nnt amek balik . Balik-2 rumah je mmg pnt gila la kan . Aku terus tidur . Hari ni takde bnda menarik tp aku agk Gila skit hari ni . Nk tulis Kegilaan aku bukannya lwk pun . Klau tgk dpn-2 baru lwk . Hahaha :D



Putry ! Jgn sedih ya . Ada byk lg masa nk jumpa . Kte boleh Berbuka Puasa sme-2 kt mana-2 :D So happy-2 la skit . Klau sdih nnt tak best la . I love when you laugh sweety :) Loveeeeee Youuuuu ! Muahhhhxx ! ♥ ♥ ♥